Taustaa‎ > ‎

Sosiaalifoorumi 2019

Vuoden 2019 sosiaalifoorumiin ilmoittautumiset 18.8.2019 mennessä tällä lomakkeella.

Sosiaalifoorumi järjestetään lauantaina 14.9.2019. Foorumi kerää yhteiskunnalliset järjestöt, liikkeet ja verkostot keskustelemaan yhteiskunnan tulevaisuudesta Työväenmuseo Werstaan tiloihin osoitteeseen Väinö Linnan aukio 8.
Järjestöt ja toimijat voivat tarjota foorumiin ohjelmaa, joka voi olla esim. työpaja, luento, keskustelu, elokuvanäytös tai jotain ihan muuta. Tapahtumalle ei ole päätetty yhtä yhteistä teemaa, mutta voitte ohjelmassanne käsitellä esimerkiksi globaalin epätasa-arvon kasvua ja jyrkentynyttä erottelua ”meihin” ja ”toisiin”.

Pyydämme foorumin ohjelmaan osallistuvilta järjestöiltä osallistumismaksua, joka määräytyy järjestön varakkuuden mukaan: pienet järjestöt 20 e, keskikokoiset 40 e ja vakavaraiset 100 e tai enemmän. Osallistumismaksut ovat ensiarvoisen tärkeitä foorumin jatkuvuuden kannalta. Varattomat järjestöt ja muut toimijat voivat pyytää vapautusta maksusta.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet ja vanhat toimijat. Tehdään yhdessä mieleenpainuva tapahtuma!Alisivut (1): Ohjelmakartta
Comments