Ohjelma‎ > ‎

Mahdollisuuksien tori 2017

Vuoden 2017 ilmoittautuminen on sulkeutunut. 


Tampereen Mahdollisuuksien tori järjestetään Väinö Linnan aukiolla Finlaysonin historiallisella alueella toukokuussa 2017. Mahdollisuuksien tori on ilmainen, esteetön ja kaikille avoin tapahtuma, joka kokoaa yhteen järjestöjä ja muista globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta toimivia tahoja. 

Toripäivään kuuluvat myös rytmikkäät musiikkiesitykset, kasvomaalaukset, ilmapallot sekä herkulliset ruuat. Ilman yhteisöllisyyttä ei olisi myöskään Mahdollisuuksien toria! 


Kutsu ja ilmoittautumisohjeet järjestöille:

Tampereen Mahdollisuuksien tori järjestetään foorumin kanssa samaan aikaan tutussa paikassa Väinö Linnan aukiolla *helatorstaina 25.5.2017*.

Mahdollisuuksien torit ovat yksi kansalaisvaikuttamisen muoto. Ne tuovat paikalliset ihmiset ja järjestöt yhteen. Saat tietoa globaaleista kehityskysymyksistä ja löydät sinulle sopivimmat keinot vaikuttaa. Ohjeet ja yleistä kuvausta toreista löydät täältä:

Ilmoittautuminen torille tulee jättää myös su 30.4. mennessä, sillä pöytäpaikkoja on rajoitettu määrä.Torille ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eeva.kaura@tyovaenmuseo.fi.

Liitä mukaan ilmoittautumiseen seuraavat tiedot
- Järjestön tai ryhmän nimi
- Järjestön yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Osallistuminen foorumiin ja/tai Mahdollisuuksien toriin
- Sähköpostiosoite, johon pöytämaksulaskun voi lähettää
- Pöytämaksuluokka

Pöytämaksu on pienille järjestöille 20 euroa, keskikokoisille 40 euroa ja vakavaraisille 100 euroa tai enemmän. Pöytämaksut ovat erittäin tärkeitä tapahtuman toteuttamiseksi ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Osallistuminen varmistetaan maksamalla pöytämaksu myöhemmin tulevien ohjeiden mukaan.

Lisäksi ilmoittautuneiden edellytetään osallistuvan Mahdollisuuksien torin kasaamiseen ja purkamiseen. Lisäinfoa tapahtumasta lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Mahdollisuuksien torille voi ehdottaa myös toiminnallista ohjelmaa, lavaesiintyjiä sekä tapahtuman hengen mukaisia ruokamyyjiä ja käsityöläisiä.
Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet ja vanhat toimijat. Tehdään yhdessä mieleenpainuva tapahtuma!


  

Tapahtumaa tukee Kepa ry. 
Comments